FönsterputsningVill du hålla dina fönster rena, men kanske inte hinner eller kan göra det själv?

Vi på Eleonors Fastighetsservice utför fönsterputsning åt både privatpersoner, föreningar och företag. För att hålla fönsterna i bra skick bör dem putsas ungefär 3-7 gånger per år. Och har du en butik med skyltfönster bör dem putsas ännu oftare, minst 1 gång per månad, vilket ger ett bra intryck för förbipasserande och kunder.

Kontakta oss gärna för ett abonnemang på fönsterputsning av dina skyltfönster. När vi putsar fönsterna tar vi bort smuts och sot från avgaser utomhus och allt som väder, vind och djur kan ha bidragit till. Inomhus rengör vi fönsterna från sot från värmeljus, smuts från växter som står mot fönstret, märken som husdjur och barn kan ha gjort.

Att tänka på är att fönster i köket gärna kan putsas oftare och även altandörrar och fönster som går från golv till tak. Dessa fönsterglas är mer utsatta och blir därför oftast mer smutsiga. Vår personal använder sig av professionell utrustning, och har ett utmärkt fönsterputsmedel som till och med tar bort nikotin från fönster, utan den obehagliga ammoniakdoften. Ett uterum med en fin inglasning bör också putsas, det gäller även inglasade balkonger. Om du odlar mycket växter i uterummet kan det vara bra att putsa inglasningen lite oftare också. Ibland växterna lever det djur och insekter som smutsar ner. Och växterna behöver rena glasrutor för att solen ska kunna skina in på dem.

Så ring oss redan idag för att boka in vårt fönsterputsabonnemang och få rena fönster året runt.